Verandering begint met bewustwording. In hoeverre is uw bedrijf in staat om de klantvisie consistent toe te passen?

Hoe we werken


Verandering begint met bewustwording. In hoeverre is uw bedrijf in staat om de klantvisie consistent toe te passen? Hoeveel ruimte geeft u uw medewerkers?
Wij beginnen met luisteren. We organiseren sessies met het management, voeren een dialoog met medewerkers, onderzoeken de wensen en behoeften van uw klanten. Vervolgens analyseren we de bevindingen. We identificeren quick wins en zoeken tegelijk naar manieren om het bedrijfsresultaat op lange termijn positief te beïnvloeden. Samen met u.
Dit traject mondt uit in duurzame oplossingen. Veranderingen waarbij u uw medewerkers behoudt. Veranderingen die uw medewerkers zelf in gang zetten. N3Wstrategy gelooft in de kracht van eenvoud. Eén simpele maatstaf voor duurzame groei. Wij zijn leidend op het gebied van winstoptimalisatie met de Net Promoter Score (NPS) als gangmaker voor positieve verandering. Een beproefde methodiek die helpt om kwalitatief hoogstaande waarde te leveren en zinvolle relaties met klanten, medewerkers en overige stakeholders tot stand te brengen.
We zetten daarnaast verschillende ondersteunende methodes in, zoals Lean6Sigma, Closed Loop Feedback en Kaizen. Wij vinden het belangrijk om ten eerste te achterhalen wat er werkelijk en feitelijk aan de hand is, en dat direct en eerlijk over te brengen aan u of uw mensen. U moet het probleem niet alleen erkennen, maar ook bereid zijn er alles aan te doen om het aan de basis te verhelpen.
Dit is zeker niet de gemakkelijkste weg, maar we zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze loont. Wij tonen in korte tijd aan dat onze aanpak werkt aan de hand van concrete deelresultaten en pilots.
Wij geloven in de opbrengst. En committeren ons aan het resultaat. Dat blijkt wel, want we laten onze beloning afhangen van de waarde die u eraan toekent. U bepaalt wat u ons betaalt.

Net Promoter Score®

De Net Promoter Score is een methodiek die de sterkte van klantloyaliteit aangeeft voor een merk. Deze score wordt bepaald op basis van de mate waarin mensen het product, de dienstverlening of het merk aanbevelen aan anderen. De methodiek is ontwikkeld door Bain&Company en onderscheidt drie groepen van (potentiële) klanten: promotors, passief tevredenen en criticasters.

SuperPromoter

SuperPromoter is een gedachtegoed dat het enthousiasme van uw klanten centraal stelt. Vanuit de NPS werkwijze bezien gaat het om de promoters (klanten die uw organisatie met een 9 of 10 aanbevelen). Een methode die zeer geschikt is voor geven van motivatie- en cultuurimpulsen, en product- en dienstontwikkeling.
De kracht van enthousiasme straalt af op uw medewerkers door contact te maken met deze groep superpromoters.

De methode is in 2009 ontwikkeld door Rijn Vogelaar van marktonderzoeksbureau Blauw. N3Wstrategy is de eerste SuperPromoter-consultant in Europa die deze methode toepast.