Superpromoter Workshop

Leer het geheim van uw Superpromoters en laat ze groeien.

 

Wat is een Superpromotor Workshop?

In een positieve setting ontdekt u samen met uw klanten nieuwe marktkansen en dienstverbeteringen. Leer het geheim van uw Superpromoters en laat ze groeien. Wij brengen management, medewerkers en uw meest enthousiaste klanten bij elkaar.

“Geweldige dag, nieuwe inzichten opgedaan op een leuke en inspirerende wijze.”

“Leerzame sessie, had dit veel eerder willen weten!”

“Ben mij nu veel bewuster van effect van mijn handelen naar mijn klanten.”

Wat wij beloven

Wij beloven dat het Superpromoter gedachtengoed een enorme impuls geeft aan een positieve klantbeleving van uw medewerkers. Inspireert en leidt tot nieuwe vormen van samenwerking, marketing, ver-nieuwde klantgerichte producten en diensten.

Wat zijn Superpromoters?

Superpromoters zijn uw belangrijkste marketinginstrument. Deze Superpromoters kennen drie belangrijke eigenschappen: een enorm enthousiasme over uw merk, product of dienst en daarnaast een drang om hun enthousiasme te delen met anderen. En daar bovenop zijn het personen waar uw klanten naar luisteren. De kracht van een aanbeveling is veel groter dan welke advertentie dan ook. Het is de werkelijke aanbeveling door Superpromoters die uw aandacht verdient.

Superpromoter

Waarom en voor wie?

Het effect van Superpromoters is tweeledig:

U kunt bewust de co-creatie met uw Superpromoters aangaan en nieuwe wegen ontdekken waarbij uw Super-promoters u de weg wijzen en die zelfs met u invullen. Vanuit hun eigen kritische maar positieve houding. Hun doel is namelijk om u beter te laten worden!

Een confrontatie tussen Superpromoters en uw werknemers heeft een zeer positief effect op de klantbeleving bij uw medewerkers. En daarmee op de betrokkenheid en bevlogenheid door de inspirerende, positieve en motiverende sfeer die u hiermee creëert. Een kant die medewerkers niet vaak genoeg te horen krijgen.

Wat houdt het in?

Superpromoters kunnen onder andere worden ingezet als:

Wat is het resultaat?

Het resultaat van samenwerking met uw Superpromoters:

Door wie wordt het gegeven?

Ervaren en Superpromoter gecertificeerde trainers in het vakgebied van Customer Excellence die in vele verschillende organisaties actief zijn. Ervaren in het opbouwen van enthousiasme bij klanten en medewerkers. Zij hebben organisaties geadviseerd en ondersteund bij de implementatie van Customer Excellence in zowel profit- als nonprofit organisaties en zorgen ervoor dat het Superpromoter gedachtegoed structureel in uw proces/bedrijf wordt ingebouwd.

Welke inspanning wordt gevraagd?

Een Superpromoter workshop kan op verschillende wijzen worden ingezet. Als co-creatie één of meerdere dagen. Als team energizer één dagdeel of minder als onderdeel van bedrijfsevents /-rondgangen. Benader ons voor meer informatie over de inzet van Superpromoter Profiler, -Businesscase, -Supportplan en andere toepassingsmogelijkheden.

Meer informatie

Nils Schmeling
Tel 06-20412172

HitTheNECXTLevel