The Customer Experience Game

Ben je nieuwsgierig naar andere manieren om mensen in beweging te krijgen?

Ben jij iedere dag bezig met klantgerichtheid?

 Wil jij klantgerichtheid laten leven? Ben je nieuwsgierig naar andere manieren om mensen in beweging te krijgen? Dan is The Customer Experience Game iets voor jou!
The Customer Experience Game is ontwikkeld door Nienke Bloem en Babs Asselbergs met als doel klantgerichtheid in organisaties te laten leven! N3Wstrategy is partner van The Customer Experience Game.

The Customer Experience Game zorgt voor plezier, bewustwording en inspiratie, versterkt de onderlinge betrokkenheid en geeft nieuwe inzichten en ideeën.

The Customer Experience Game is

  • een interactief, informatief en spannend bordspel
  • teams strijden onder tijdsdruk tegen elkaar over bovengenoemde thema’s
  • teams spelen om blije klanten, het team met de meeste blije klanten wint, maar… er zijn ook boze klanten in het spel

Deelnemers

  • leren elkaar en elkaars talenten beter kennen
  • weten waar zij al goed op weg zijn
  • wat hun volgende stap is in hun reis naar klantgericht denken én doen
  • hebben veel plezier met elkaar

De vragen en opdrachten worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de doelstelling en/of uitdaging waar je als team/organisatie voor staat. Dit maakt dat je je ervaringen en learnings onmiddellijk toepast op jouw actuele situatie.

Bedankt voor deze unieke spelervaring! Wat een mooie en originele vorm om een organisatie kennis te laten maken met klantbeleving! Op deze manier wordt het bijna vanzelfsprekend een gedeelde verantwoordelijkheid en wordt het belang ervan door iedereen ingezien“.
Marlie Loonen – Manager Marketing & Communicatie Kinderopvang Humanitas

”We zijn erg  blij dat we nu officieel de CX Game mogen faciliteren. Het past perfect binnen ons Customer Centricity programma. We verwachten dat deze game echt bij gaat dragen aan ons doel om DLL nog meer customer focussed te maken. We kijken er naar uit om het spel wereldwijd met zoveel mogelijk collega’s te gaan spelen. Het was een ontzettend leerzame en motiverende dag vol energie. Dit is zeker dankzij de inspirerende begeleiding van Gaby!”
CX Team DLL: Marijke, Erik en Mirhe

The Customer Experience Game helpt duidelijk te maken dat een onderscheidende of uitzonderlijke klantbeleving belangrijker is dan ooit tevoren!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van The Customer Experience Game voor jouw team of organisatie? Neem dan contact op Nils Schmeling (06 20 41 21 72).

Meer informatie vind je ook op www.thecustomerexperiencegame.nl


HitTheNECXTLevel