Dinsdag 6 juni vond de 3e editie plaats van het CCO Netwerk Nederland

Teun van de Keuken te gast bij het Chief Customer Officer Netwerk Nederland

Het verankeren van de stem van de klant in organisaties, dat is het doel van het nieuw opgerichte CCO Netwerk. CCO Netwerk Nederland dient als platform voor het steviger inrichten van de CCO-rol. Qua structuur in organisaties, maar vooral om (klant)prestaties te verbeteren. Professionals op C-levelniveau krijgen de mogelijkheid geboden intensief en integer met elkaar te kunnen sparren.
De community is kleinschalig opgezet, waardoor deelnemers in vertrouwen vrijuit van gedachten kunnen wisselen. Vier keer per jaar worden workshops gehouden.

Dinsdag 6 juni vond de 3e editie plaats van het CCO Netwerk Nederland, met als speciale gast Teun van de Keuken. Teun is bekend van het onderzoeksjournalistieke programma’s, zoals De monitor en De slag om de Klerewereld. Hij schrijft wekelijk een column voor Het Parool en is al jaren één van de gezichten van De Keuringsdienst van Waarde en is naamgever en initiatiefnemer van Tony’s Chocolonely

Na een introductie en enkele fragmenten uit het programma Keuringsdienst van Waarde ontstond een levendige discussie tussen deelnemers onderling en Teun van de Keuken. Onder andere over de vraag of transparantie vanuit de producent loont (Ja!) maar ook over het nut van echt goed doorvragen richting de producent -één van de kernkwaliteiten van Teun-.

Het tweede deel van de bijeenkomst werd gebruikt voor een klantvraagstuk van één van de deelnemers. Door veel openheid en goed intervisie kwamen verschillende nieuwe inzichten boven tafel waarmee alle deelnemers verder kunnen.

De deelnemers waren zeer enthousiast over de bijeenkomst, mede door de nieuwe inzichten van Teun van de Keuken.

Wil je meer weten over het CCO Netwerk Nederland? Neem dan contact op met Nils Schmeling via info@N3Wstrategy.com

HitTheNECXTLevel