Serdar Cakiroglu

"De mens staat altijd centraal"


Serdar heeft in zijn professionele carrière diverse verandertrajecten voor zowel medewerkers als klanten van organisaties begeleid en hierin succesvolle resultaten behaald.
Hij heeft ruim 20 jaar ervaring bij een multinational in de financiële sector als manager van diverse afdelingen. Hij maakt graag gebruik van zijn professionele kennis bij andere trajecten in andere branches.

Zijn grootste succesvolle bijdrage was het implementeren, veranderen en verankeren van de werkwijze van meerdere malen doorverbinden naar “One Stop Shop”. Kortom, het bedienen van MKB, MKB+ en Corporate bedrijven door een en dezelfde medewerker met een geweldige verhoging in effectiviteit en bereikbaarheid (max 1 x doorverbinden) en klanttevredenheid (groei van 6,1 naar 7,4 in een half jaar). Het bekwamen en verder ontwikkelen van zichzelf in People management en Personal coaching is hier optimaal ingezet. Door een eenheid te creëren tussen individuen en tussen teams, werd het succes direct gevoeld en beloond door de klant met een hoger cijfer in tevredenheid.
Tijdens zijn loopbaan heeft Serdar particuliere en zakelijke klanten maar ook zijn collega’s persoonlijk begeleid door te luisteren, goed door te vragen en vervolgens een maatwerk oplossing te bieden.
Organisaties hebben te maken met wet en regelgeving (buiten) en vast omlijnde processen (binnen) om het werk efficiënt en eenduidig van de medewerker te laten verlopen. De uitdaging van Serdar hierin is het positief verrassen van de klant door jezelf te zijn. Het leren kennen van jezelf om te weten waar je mogelijkheden en beperkingen liggen maken je een krachtig persoon waardoor klanten vertrouwen voelen.
Het begeleiden van de leiding en medewerkers door gezamenlijk de stip op de horizon te zetten om vervolgens uw organisatie nog sterker te positioneren binnen uw branche geeft Serdar enorm veel energie.
Wat Serdar ook doet “de mens staat bij hem altijd centraal”! Arbeidsvreugde van medewerkers leidt tot hogere klanttevredenheid, tevreden en loyale klanten zorgen voor continuïteit en zijn op termijn de ambassadeurs van jouw bedrijf.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jan-Willem Willemsen

partner

Babs Asselbergs

partner

Els Dhaeze

partner

Serdar Cakiroglu

partner

Roel van der Heijde

partner

Jochem van Beek

partner

Ine-Annet Verstegen

virtual assistant