Rémi Beijert

‘Meer doen dan verwacht’

remi_beijert

Rémi is een ervaren interim professional. Tijdens zijn 33-jarige loopbaan waarvan ruim 15 jaar als zelfstandige is hij in diverse branches waaronder het onderwijs, de farmacie, het betalingsverkeer, consultancy, ICT, retail, zakelijke- en financiële dienstverlening werkzaam geweest. Hij heeft hierbij verschillende rollen vervuld als programma-, project-, change- en interim-manager.

En ook op het gebied van marketing en sales, zowel binnen de consumenten als business-to-business markt, heeft Rémi zijn sporen ruimschoots verdiend.

Rémi heeft een passie voor ontwikkelen, verbeteren en veranderen. Afdelingen reorganiseren, bedrijfsprocessen optimaliseren, nieuwe producten of diensten op de markt brengen zijn voorbeelden van zaken die Rémi tijdens zijn loopbaan met succes heeft gerealiseerd. Bij dit alles staat voor hem de klant centraal. Of het nu gaat om een eindklant, interne klant of opdrachtgever, zij bepalen het succes. Rémi zijn motto: ‘Meer doen dan verwacht’.

Kijkend naar de persoonlijke kenmerken van Rémi zijn de volgende zaken noemenswaardig: enthousiast, volhardend, organiseren, verbinden, aanpassingsvermogen, anticiperen, kwaliteit, loyaal en mensgericht. Rémi is een netwerker ‘pur sang’ en weet altijd de juiste sfeer te creëren om zaken voor elkaar te krijgen.

Naast het feit dat hij zelf ruim 15 jaar interim-opdrachten heeft vervuld heeft Rémi ook veel ervaring met het plaatsen en begeleiden van interim professionals bij bedrijven die tijdelijk dan wel permanent behoefte hebben aan extra capaciteit. Binnen N3Wstrategy is Rémi dan ook het aanspreekpunt als het gaat om Interim Management en Werving & selectie van professionals op het gebied van Customer Excellence.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Jasper-Pieter Boon

raad van advies

John van Schaik

raad van advies

Frits van den Assem

raad van advies

Els Dhaeze

partner

 

 

HitTheNECXTLevel