Orlando Experience

"It's not the magic that makes it work:
it's the way we work that makes it magic"

 

Leadership Benchmark ‘Orlando Experience’

Van 1 t/m 5 oktober 2018

Samen met onze Amerikaanse partner bieden we u toegang tot de geheimen van excellente service en klantbeleving en stelt u een strategisch implementatieplan op, waarmee u een vliegende start maakt op weg naar Customer Excellence in uw eigen organisatie.

logos-orlando

Customer Excellence is geen theorie die u even implementeert in uw organisatie. Het is een deel van de cultuur, het DNA van uw organisatie en uw medewerkers. Meer dan een way of working, het is een way of living. Met die way of living laten we u kennismaken tijdens deze reis naar Customer Excellence. Want door zelf de meest excellente service en klantbeleving te ervaren, kunt u snel de vertaalslag maken naar uw eigen organisatie.

De bron van Customer Excellence ligt bij bedrijven zoals het Ritz-Carlton,  Disney, Harley Davidson, JetBlue Airlines, Waldorf-Astoria, Whole Foods Market, Orlando International Airport en Apple Computers. Backstage krijgt u inzage in hoe deze bedrijven de relatie met hun klanten inhoud geven en voortdurend de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Hoe ze excellent geworden zijn, maar misschien nog wel belangrijker hoe ze excellent blijven, soms al meer dan 50 jaar lang.

“Other workshops that I’ve been to really focus on the classroom setting and the facilitated theories behind it, but this was so much better – because we got to see face-to-face how it really comes into play.”

 


Aanmelden

De Orlando Experience vindt 2 keer per jaar plaats op basis van open inschrijven, in-company op aanvraag. Het minimum aantal deelnemers is 10.

U kunt zich aanmelding middels onderstaand formulier of neem s.v.p. telefonisch contact met ons op.

Nils Schmeling 06 2041 2172
Frank Coppers 06 1500 8592

Uw naam

Uw functie

Bedrijf

Telefoon

Uw email

Bericht


Het programma

Deze benchmark reis naar Customer Excellence is bedoeld voor directie en senior managers van ondernemingen. Daar moet immers het commitment voor Customer Excellence beginnen. Het programma van vier dagen start met een korte introductie in de theorie van Customer Excellence, direct gevolgd door bezoeken aan best-in-class bedrijven. Een aantal bedrijven staat standaard op het programma, maar op basis van uw behoefte worden er passende bedrijven toegevoegd. Bijvoorbeeld B2B-bedrijven als u zich in een B2B-markt beweegt.
We bezoeken in totaal circa 8 customer excellente organisaties. Het senior management van elk bedrijf licht zijn unieke werkwijze toe en u ontdekt de geheimen van deze organisaties. Hoe krijg je betrokken personeel? Hoe zorg je dat klanten terugkomen? Hoe continueer je het service level?

Wat levert het op?

’s Avonds werkt u onder leiding van de N3Wstrategy consultants al deze praktijklessen uit in een strategisch plan voor de implementatie van Customer Excellence in uw eigen organisatie of uw eigen kick start van verandering. Terug in Nederland is dit plan uw strategische leidraad om de veranderingen in uw organisatie op het gebied van Customer Excellence in te zetten.

Beproefde formule

Het programma is gebaseerd op de door onze Amerikaanse partner ontwikkelde Orlando Experience en laat op deze manier al meer dan tien jaar ondernemers kennismaken met de geheimen van Customer Excellence. De kracht van de formule is dat u geen indirecte kennis opdoet, maar leert van de ‘bron’ en Customer Excellence doorleeft. U krijgt uit de eerste hand sleutelinformatie over ideeën die hun succes in de praktijk al bewezen hebben. Geen ingewikkelde theorieën, maar concrete handvatten en beproefde plannen om direct toe te passen.
N3Wstrategy maakt de Orlando Experience toegankelijk voor de Nederlandse markt. En sluit volledig aan bij gerenommeerde methodes zoals LEAN en de Net Promotor Score®. Met als doel om een cultuur van continue verbetering te laten ontstaan en om uw bedrijf sneller te laten groeien.

Het voordeel van deze cusomer excellence benchmark reis (pdf)


De ORLANDO EXPERIENCE van 1 t/m 5 oktober 2018 voor één deelnemer € 5.950,=  Twee deelnemers van één organisatie betalen gezamenlijk € 8.950. (€ 4.475,- per persoon)

 • Vlucht per Boeing Dreamliner, Experience, Toegang, Locaal Transport, Ontbijt, Lunch en 1 gezamenlijk diner inbegrepen
 • Intakegesprek met N3Wstrategy consultants voorafgaand aan reis
 • World Class Orlando Programma. Inclusief circa 8 bedrijfsbezoeken
 • Hotelovernachtingen
 • Support van Customer Excellence-experts & consultants organisatieverandering
 • Vervoer tijdens het programma
 • Entree tot het Walt Disney World® park
 • Entree tot alle benchmark locaties
 • Exclusieve programma gifts
 • Programmamateriaal
 • Strategisch plan voor implementatie in uw eigen organisatie
 • Binnen 1 maand na terugkeer werksessie onder leiding van N3Wstrategy consultants
 • U verblijft in een DisneyWorld Orlando Hotel.


Meer informatie

Wilt u weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn, informatie over de exacte data of wilt u meer informatie over de bedrijven in het programma? Mail ons via onderstaand formulier of neem s.v.p. telefonisch contact met ons op.

Nils Schmeling 06 2041 2172
Frank Coppers 06 1500 8592

Uw naam

Uw functie

Bedrijf

Telefoon

Uw email

Bericht


‘Als een programma zó de ogen kan openen, verdien je niet minder dan een 10. De Orlando Experience is voor marketing, sales, customer experience leaders én voor HR. Als dit team van je bedrijf hier naartoe gaat, dan zit je goed. Als je serieus bent in het laten groeien van je bedrijf, in het serieus nemen van je klanten, is dit een experience die je gewoon absoluut niet mag missen!’
Patrick Lerou – Customer Experience Leader Benelux, PHILIPS

‘N3Wstrategy heeft ons als jonge organisatie met frisse ideeën verder geholpen om de volgende stappen te zetten om méér customer centric te worden. Ik vond goed dat we een afwisseling hadden tussen een ervaring voelen, in de praktijk erbij zijn en vervolgens een stukje theorie uitgelegd krijgen en het ook weer toegepast zien! En door het ook vast te leggen in een plan zodat je niet met lege handen naar huis gaat maar daar volgende stappen in kunt gaan zetten – dat vond ik méér dan goed!

‘De kwaliteit van de benchmarks is zeer goed – zelf kun je dat nooit zo organiseren. Ik zou elk MT aanraden om aan de Orlando Experience mee te doen’.
Rien Brus – Programma Manager Klantgerichtheid, AEGON

‘De Orlando Experience geeft mij inzichten die ik niet eerder heb kunnen ervaren. Elke benchmark was bijzonder en gaf nieuwe inzichten.’
Willem Haumerssen – Manager Netwerk Operations Center, KPN

‘De Orlando Experience was voor mij een once in a lifetime experience!’
Henk Wieland – Customer Excellence Programmamanager, KPN Corporate

‘Our benchmarking session was a huge success! Our leaders are so full of energy and ideas that our biggest challenge will be disciplining ourselves to implement the plan you helped us create in a methodical way. Seeing our business through the eyes of other industries made all the difference. Everyone should experience your programs – except our competitor!’
– C.M., Sr. Vice-President of Operations, DHL Transportation

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling van N3Wstrategy en schrijf u in op onze nieuwsbrief. Deze verschijnt maximaal 6 keer per jaar.