Orlando Experience

"It's not the magic that makes it work:
it's the way we work that makes it magic"

CCO Leadership benchmarkreis ‘Orlando Experience’

5 werkdagen van 11 t/m 15 november 2019

Samen met onze Amerikaanse partner bieden we je toegang tot de geheimen van excellente service en klantbeleving. Je stelt een strategisch implementatieplan op, waarmee je een vliegende start maakt op weg naar Customer Excellence in je eigen organisatie.

logos-orlando

Customer Excellence is geen theorie die je even implementeert in uw organisatie. Het is een deel van de cultuur, het DNA van je organisatie en je medewerkers. Meer dan een way of working, het is een way of living. Met die way of living laten we je kennismaken tijdens deze reis naar Customer Excellence. Want door zelf de meest excellente service en klantbeleving te ervaren, kun je snel de vertaalslag maken naar je eigen organisatie.

De bron van Customer Excellence ligt bij bedrijven zoals het Ritz-Carlton,  Disney, Harley Davidson, JetBlue Airlines, Waldorf-Astoria, Whole Foods Market, Orlando International Airport en Apple Computers. Backstage krijg je inzage in hoe deze bedrijven de relatie met hun klanten inhoud geven en voortdurend de verwachtingen van hun klanten overtreffen. Hoe ze excellent geworden zijn, maar misschien nog wel belangrijker hoe ze excellent blijven, soms al meer dan 50 jaar lang.

“Other workshops that I’ve been to really focus on the classroom setting and the facilitated theories behind it, but this was so much better – because we got to see face-to-face how it really comes into play.”

 


Aanmelden

De Orlando Experience vindt 2 keer per jaar plaats op basis van open inschrijven, in-company op aanvraag. Het minimum aantal deelnemers is 10.

Ga je mee? Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op.

Nils Schmeling 06 2041 2172
Frank Coppers 06 1500 8592

  Je naam

  Je functie

  Bedrijf

  Telefoon

  Je email adres

  Bericht

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door N3Wstrategy.

  Privacybeleid


  Het programma

  Deze benchmark reis naar Customer Excellence is bedoeld voor directie en senior managers van ondernemingen. Daar moet immers het commitment voor Customer Excellence beginnen. Het programma van vier dagen start met een korte introductie in de theorie van Customer Excellence, direct gevolgd door bezoeken aan best-in-class bedrijven. Een aantal bedrijven staat standaard op het programma, maar op basis van jouw behoefte worden er passende bedrijven toegevoegd. Bijvoorbeeld B2B-bedrijven als je in een zakelijke markt actief bent.

  We bezoeken in totaal circa 8 customer excellente organisaties. Het senior management van elk bedrijf licht zijn unieke werkwijze toe en je ontdekt de geheimen van deze organisaties. Hoe krijg je betrokken personeel? Hoe zorg je dat klanten terugkomen? Hoe continueer je het service level?

  Wat levert het op?

  ’s Avonds werk je onder leiding van de N3Wstrategy consultants al deze praktijklessen uit in een strategisch plan voor de implementatie van Customer Excellence in je eigen organisatie of je eigen kick start van verandering. Terug in Nederland is dit plan je strategische leidraad om de veranderingen in je organisatie op het gebied van Customer Excellence in te zetten.

  Beproefde formule

  Het programma is gebaseerd op de door onze Amerikaanse partner ontwikkelde Orlando Experience en laat op deze manier al meer dan tien jaar ondernemers en managers kennismaken met de geheimen van Customer Excellence. De kracht van de formule is dat je geen indirecte kennis opdoet, maar leert van de ‘bron’ en Customer Excellence doorleeft. Je krijgt uit de eerste hand sleutelinformatie over ideeën die hun succes in de praktijk al bewezen hebben. Geen ingewikkelde theorieën, maar concrete handvatten en beproefde plannen om direct toe te passen.

  N3Wstrategy maakt de Orlando Experience toegankelijk voor de Nederlandse markt. En sluit volledig aan bij gerenommeerde methodes zoals LEAN en de Net Promotor Score®. Met als doel om een cultuur van continue verbetering te laten ontstaan en om je bedrijf sneller te laten groeien.

  Het voordeel van deze cusomer excellence benchmark reis (pdf)


  De ORLANDO EXPERIENCE van 11 t/m 15 november 2019 voor één deelnemer € 5.950,=  Twee deelnemers van één organisatie betalen gezamenlijk € 7.950. (€ 3.975,- per persoon)

  • Vlucht per Boeing Dreamliner, Experience, Toegang, Locaal Transport, Ontbijt, Lunch en 1 gezamenlijk diner inbegrepen
  • Intakegesprek met N3Wstrategy consultants voorafgaand aan reis
  • World Class Orlando Programma. Inclusief circa 8 bedrijfsbezoeken
  • Hotelovernachtingen
  • Support van Customer Excellence-experts & consultants organisatieverandering
  • Vervoer tijdens het programma
  • Entree tot het Walt Disney World® park
  • Entree tot alle benchmark locaties
  • Exclusieve programma gifts
  • Programmamateriaal
  • Strategisch plan voor implementatie in uw eigen organisatie
  • Binnen 1 maand na terugkeer werksessie onder leiding van N3Wstrategy consultants
  • Je verblijft in een DisneyWorld Orlando Hotel.


  Meer informatie

  Wilt je weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn, informatie over de exacte data of wil je meer informatie over de bedrijven in het programma? Mail ons via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op.

  Nils Schmeling 06 2041 2172
  Frank Coppers 06 1500 8592

   Je naam

   Je functie

   Bedrijf

   Telefoon

   Je email adres

   Bericht

   Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door N3Wstrategy.

   Privacybeleid


   ‘Als een programma zó de ogen kan openen, verdien je niet minder dan een 10. De Orlando Experience is voor marketing, sales, customer experience leaders én voor HR. Als dit team van je bedrijf hier naartoe gaat, dan zit je goed. Als je serieus bent in het laten groeien van je bedrijf, in het serieus nemen van je klanten, is dit een experience die je gewoon absoluut niet mag missen!’
   Patrick Lerou – Director Business Development & Marketing EMEA | Healthcare Experience Solutions, PHILIPS

   ‘N3Wstrategy heeft ons als jonge organisatie met frisse ideeën verder geholpen om de volgende stappen te zetten om méér customer centric te worden. Ik vond goed dat we een afwisseling hadden tussen een ervaring voelen, in de praktijk erbij zijn en vervolgens een stukje theorie uitgelegd krijgen en het ook weer toegepast zien! En door het ook vast te leggen in een plan zodat je niet met lege handen naar huis gaat maar daar volgende stappen in kunt gaan zetten – dat vond ik méér dan goed!

   ‘De kwaliteit van de benchmarks is zeer goed – zelf kun je dat nooit zo organiseren. Ik zou elk MT aanraden om aan de Orlando Experience mee te doen’.
   Rien Brus – Programma Manager Klantgerichtheid, AEGON

   ‘De Orlando Experience geeft mij inzichten die ik niet eerder heb kunnen ervaren. Elke benchmark was bijzonder en gaf nieuwe inzichten.’
   Willem Haumerssen – Manager Netwerk Operations Center, KPN

   ‘De Orlando Experience was voor mij een once in a lifetime experience!’
   Henk Wieland – Customer Excellence Programmamanager, KPN Corporate

   ‘Our benchmarking session was a huge success! Our leaders are so full of energy and ideas that our biggest challenge will be disciplining ourselves to implement the plan you helped us create in a methodical way. Seeing our business through the eyes of other industries made all the difference. Everyone should experience your programs – except our competitor!’
   – C.M., Sr. Vice-President of Operations, DHL Transportation

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf voorop lopen!

   Wil je op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen, inspirerende events en reizen en de nieuwste technieken zodat jij met jouw organisatie voorop blijft lopen op het gebied van customer experience? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt maximaal 6 keer per jaar.   HitTheNECXTLevel