Customer Excellence Leadership Benchmark Reis

Orlando Experience 13 – 18 november 2017

Stel je voor dat je alle theorie en voorbeelden over klantbeleving niet in de studiebanken tot je neemt. Maar dat je de unieke kans krijgt om onder te dompelen in de klantbeleving. Bij bedrijven, ter plekke, met een kijk achter de schermen en de mogelijkheid om je eigen vragen te stellen.

Ga mee met de volgende Customer Excellence Leadership Benchmark Reis van 13 – 18 november a.s.. Voor slechts 5.950,- euro* krijg jij de kans om een uniek netwerk op te bouwen, divers high performing organisaties te bezoeken en de rode draad van customer excellence te ontdekken. Én om een concreet verbeterplan voor je eigen organisatie te maken.

Bezoek Harley Davidson, Waldorf Astoria, Disney, Whole Foods Market, Give Kids the World, Darden, Jet Blue en andere bijzondere benchmarks. Kom naar huis met een basis voor de rest van je leven én met honderden concrete voorbeelden uit de praktijk die jij direct kunt toepassen in je eigen organisatie.

Meld je nu aan! Of bel met Nils Schmeling op 06-20412172 of mail naar nils.schmeling@n3wstrategy.com.

Meer informatie over deze Customer Excellence Leadership Benchmark Reis

* voor één deelnemer zijn de kosten 5.950,-. Twee deelnemers van één organisatie betalen gezamenlijk € 8.950. (€ 4.475,- per persoon)
HitTheNECXTLevel