Jochem van Beek

“Mijn voldoening zit uiteindelijk in de echte verandering die heeft plaatsgevonden."


“Mijn missie? Vooruitgang. Want stilstand is achteruitgang. Ik zorg voor continue verbetering binnen organisaties, door heel goed naar de klant te luisteren én naar de ambities van de organisatie. Ik heb altijd focus op het samen realiseren van de verandering.” 

Jochem voegt waarde toe door de inzet van zijn unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van Customer Experience, Strategie, Coaching én Realisatie. Hij heeft een sterke focus op (onbewuste) klantbeleving en klantbehoeften en combineert dit met een scherp oog voor trends& ontwikkelingen. Daarnaast heeft hij gevoel voor de mensen binnen de organisatie.
Jochem benadrukt daarbij: “Mijn voldoening zit uiteindelijk in de echte verandering die heeft plaatsgevonden. Hiervan profiteren zowel klanten als de organisatie zelf, inclsusief medewerkers.

Jochem heeft zeer ruime ervaring als Manager, Coach, Strategie- & Marketing consultant en Project- &Programma Manager binnen de financiële dienstverlening en gezondheidszorg. Momenteel is hij nauw betrokken bij een verandertraject in Oeganda. Hij ondersteunt een Afrikaanse bank met het implementeren van nieuwe Customer Value Propositions, gericht op klantbehoeften. Belangrijk aspect hiervan is “financial inclusion”. Wat betekent dat financiële dienstverlening toegankelijk wordt voor iedereen. Een voorwaarde voor economische ontwikkeling waar iedereen van profiteert.

“Met de komst van Jochem haalt N3Wstrategy een ervaren partner binnen die weet hoe hij klantgerichte veranderingen echt op gang weet te krijgen.” Aldus Nils Schmeling, managing partner

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Roel van der Heijde

partner

Jasper van Bochove

partner

Gaby Remmers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Marloes Wolkenfelt

virtual assistant

 

 

HitTheNECXTLevel