Jan-Willem Willemsen

”De bron van kennis, ervaring en ideeën is aanwezig, je moet echter wel zorgen voor de pijpleidingen om van die bron gebruik te maken”

Jan-Willem heeft ongeveer 30 jaar ervaring met veranderingen in grote organisaties. Zijn professionele achtergrond is sociale- en organisatie-psychologie en de organisatie-filosofie. Hij heeft leiding gegeven aan professionals en heeft veel ervaring met management ontwikkeling.

Jan-Willem heeft aan de wieg gestaan van de invoering van Total Quality Management bij een groot Nederlands bedrijf. De passie voor klanten is sindsdien alleen maar sterker geworden.Hij heeft ook in Europees verband (EFQM) actief bijgedragen aan de ontwikkeling van business excellence, onder meer in de rol van assessor bij diverse grote Europese bedrijven.

De laatste jaren is Jan-Willem actief betrokken bij de invoering van NPS bij een grote multinational. De kernvraag is hier: Hoe zorg je ervoor dat klanten blijven en tevens als ambassadeur voor jouw bedrijf gaan optreden. Medewerkers kunnen hier het grote verschil maken. Jan-Willem heeft veel ervaring en affiniteit met het stimuleren en actief betrekken van leidinggevenden en medewerkers.

Medewerkers zijn een grote bron van kennis en ervaring. Daar wordt vaak onvoldoende gebruik van gemaakt. ”De bron van kennis, ervaring en ideeën is aanwezig, je moet echter wel zorgen voor de pijpleidingen om van die bron gebruik te maken”. Jan-Willem heeft veel ervaring in het aanboren van deze bron, zowel in de toepassing van verbetermanagement als bij het betrekken van alle medewerkers bij de verkoop van producten en diensten.

Jan-Willem heeft – naast de ‘harde’ kant van het vak (feiten en cijfers) – de kwaliteit om mensen en afdelingen te verbinden, te inspireren en de krachten te bundelen vanuit het oogpunt van de klant.

 

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jochem van Beek

partner

Roel van der Heijde

partner

Jasper van Bochove

partner

Gaby Remmers

partner

Marloes Wolkenfelt

virtual assistant

 

 

HitTheNECXTLevel