Frits van den Assem

Samen maken we elkaar beter!

Frits-vd-Assem

Frits heeft ruim 20 jaar werkervaring in diverse management- en directiefuncties bij organisaties in de zakelijke dienstverlening. Zijn opleidingsachtergrond is Levensmiddelentechnologie, Bedrijfskunde en Master of Change Management (MCM). Als adviseur / trainer heeft Frits ruim 10 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties bij het versterken van hun reputatie: de basis voor continuïteit.

 

Frits maakt actief gebruik van bewezen strategieën en concepten van andere organisaties. Niet om te kopiëren maar om tot vernieuwende inzichten te komen (anders kijken). Vanuit dit nieuw inzicht kun je bestaande patronen doorbreken (anders denken) en organisaties daadwerkelijk laten veranderen (anders doen). Benchmarks waar hij actief gebruik van maakt zijn: Disney en Interpolis. Hij is partner van Fred Lee (auteur van het boek: ‘If Disney Ran Your Hospital: 9½ things you would do differently) in Nederland en België.

Ieder model / methodiek is een simplificatie van de werkelijkheid! Maar modellen en methodieken helpen ons wel bij het begrijpen van de complexe werkelijkheid. Door gezamenlijk bewezen modellen en methodieken te verkennen creëert Frits een collectief inzicht bij zijn klanten. Dit geeft een helder begrippenkader en gemeenschappelijke taal. Teams kunnen hierdoor situaties en gebeurtenissen sneller benoemen, problemen bespreekbaar maken en oplossen! Samenwerking wordt effectiever en de besluitvorming gaat sneller.

Dat is zijn bijdrage aan organisaties: Het creëren van inzichten en methodieken waar men zelf me aan de slag kan. Zijn moto: Samen maken we elkaar beter!

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Els Dhaeze

partner

Roel van der Heijde

partner

Jochem van Beek

partner

Jasper van Bochove

partner

 

 

HitTheNECXTLevel