NPS Event 2015

Hoe transformeer je een organisatie om lange termijn loyaliteit en succes te realiseren?

Verslag van het Lustrumevent, 12 februari 2015


Aegon was dit keer onze gastheer. Een uitgebreid verslag van dit NPS Event, door Lore Elzinga, kunt u lezen op Frankwatching.nl
Hieronder vindt u de presentaties in pdf-formaat, een foto verslag door Henk Aschman en een uitnodiging voor “Google for Work”.

aegon1

 

 

Op 12 februari 2015 vond het 5e Nationale NPS Event van N3Wstrategy plaats. Een lustrum dus! Het thema van ons lustrum was:

“Leiden naar Loyaliteit”

Met als centraal thema: Hoe geef je succesvol leiding – zowel hiërarchisch als persoonlijk – aan het tot stand brengen van een blijvende connectie met de klant? Oftewel: Hoe transformeer je een organisatie om lange termijn loyaliteit en succes te realiseren?

Leiders bepalen richting en mobiliseren de juiste inzet om klanten blijvend te (ver)binden aan de organisatie. Waar bevinden deze “leiders” zich in de organisatie? En hoe “leiden” zij de organisatie met welk resultaat?

Wat stond er op het programma?

Keynote speaker was André de Waal (van HPO). Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de succesfactoren van een goed presterende organisatie. Hij deelde met ons wat de voorwaarden zijn om een ‘High Performing Organization’ te realiseren en welke rol leiderschap daarbij speelt.

Bij dit lustrumevent mocht u iets bijzonders verwachten! Wij lieten u op een verrassende wijze de slogan ervaren: ‘Durf anders te denken over verandering en leiderschap!‘ Door een interactieve middag kreeg men praktische tips en bruikbare inzichten voor het ingang zetten van een transformatie. Dit was buitengewoon prikkelend en inspirerend en het zette aan tot denken én tot actie!

N3Wstrategy | every day inspiring and leading towards positive change

Nationaal NPS Event 2015 Thema ‘Leiden naar Loyaliteit’

Wat stond er op het programma?

Het was een zeer afwisselend programma met praktijkcases, wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke ervaring.

 
09.30 uur Koffie en ontvangst
10.00 uur Welkom door dagvoorzitter Jan-Willem Willemsen
10.05 uur Nils Schmeling – N3Wstrategy 
‘Leiden naar Loyaliteit’
10.15 uur AEGON
‘Onboarding
11.15 uur PAUZE
11.35 uur ZIGGO – Jeroen de Gier
N3Wstrategy – Huub esten
‘Leiderschap bij het ontwikkelen en implementeren van een innovatief service concept’
12.30 uur Lunch en netwerken
13.30 uur Keynote speaker André de Waal 
Associate professor High Performance Organizations aan de Maastricht School of Management en directeur van het HPO-Center
‘Maak van je bedrijf een toporganisatie’
14:20 uur PAUZE
14:45 uur 4 parallelle BOOST SESSIES
‘Persoonlijk leiding geven aan verandering’
Een ervaring die leidt tot actie
 16: 00 uur  Samenvatting en afronding
 16:30 uur  Borrel & Netwerken

Over de sprekers:

André de Waal
Andre-de-WaalDirecteur HPO Center – Center for High Performing Organizations

Dr. André de Waal MBA is academisch directeur van het HPO Center. Hij is een gerenommeerd expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, High Performance Managers en High Performance Partnerships.

Dr. André de Waal MBA is associate professor High Performance Organizations aan de Maastricht School of Management en academic director van het HPO Center. Hiervoor heeft hij zeventien jaar als organisatieadviseur en vennoot gewerkt bij Arthur Andersen en Holland Consulting Group. André is door Managementboek.nl geselecteerd als een van Hollandse Meesters in Management, tien mensen die het managementdenken in Nederland het meest hebben beïnvloed tijdens het laatste decennium. Als consultant en onderzoeker richt André zich vooral op strategisch prestatiemanagement en excellerende organisaties. Hij heeft over deze onderwerpen college geven en projecten gedaan in onder meer China, Vietnam, Bangladesh, Mongolië, Nepal, Peru, Ecuador, Suriname, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Polen, Saudi-Arabië, Jemen, Palestina, Zuid-Afrika, Namibië en Tanzania

Dit vonden de bezoekers van vorig NPS Events:

NPS Event Toyota

‘Veel info, goed te horen en zien, samen beleven in de sessies. Goede sprekers, meer!!!’
Louis Hagen – Philips

‘Super – niet één keer op mijn telefoon gekeken!’
J.P. Ouwerkerk – KPN

‘Top gedaan, nieuwe energie en inspiratie opgedaan!’

‘Geeft een zeer goede bagage aan bruikbare info. Delen van ervaringen’
Cindy Pijl – DHL Freight

‘Is jaarlijks de geïnvesteerde tijd meer dan waard’
Robert Leenders – BOL.com

‘Inspirerend, weer met een notitieblok vol ideeën naar huis gegaan’

“Wat ik goed vond was de diversiteit van onderwerpen en bedrijven, de opzet van het interactieve deel en de netwerk mogelijkheden”
Jan-Willem Sakko – Roche Nederland

“Er waren zeer enthousiaste en inspirerende sprekers, bijvoorbeeld  van de Schiphol Group,  Flying Elephants & Daan Roosegaarde”
Monique Westzaan – KPN

“Wat ik sterk vond was de uitwisseling van kennis en ervaringen; het was goed om over de schutting te kijken bij een ander”

“Het seminar was goed verzorgd, een goede hosting en sprekers met verfrissende inzichten”

“Er was veel respect voor elkaar; gemene deler was senioriteit; een heel  interessant netwerk”
Danielle Brinkhof – Ipsos

“De experience sessies waren boeiend, maar ik zou nog wel meer willen horen van andere organisaties. Dan kan ik nog meer inspiratie opdoen”

“Mooi afwisselende sprekers en cases; er was voldoende ruimte om te netwerken; Daan Roosegaarde: op en top inspirerend!”

  introductie-slides   streetwize visual-harvesting   HPO-center

Fotoverslag door Henk Aschman


google for work

Transform your business at the speed of Google!

De wereld is in continue verandering. Businessmodellen veranderen, nieuwe spelers staan op en zetten de markt op zijn kop en de ene na de andere innovatie wordt geïntroduceerd.
We kennen allemaal de voorbeelden van Mexx, Halfords en FreeRecordShop versus Netflix, Uber en Spotify. Om niet in het eerste rijtje terecht te komen, zult u mee moeten bewegen met alle ontwikkelingen. Snelheid en innovatie zijn hierbij cruciaal en samenwerken is de sleutel tot succes.

Google nodigt u uit voor een inspirerende sessie over hoe u net als Google kunt omgaan met continue veranderingen

Schakel uw tablet uit, zet uw smartphone op vliegtuigmodus en kies voor een inspirerende ochtend face-to-face met Google! We nodigen u op 19 maart van 13.00 uur tot 16.30 uur uit bij Google voor een Google Unplugged sessie met het thema ‘Transform your business at the speed of Google!’. We vertellen over hoe Google zelf is georganiseerd en de veranderde rol van IT.

Meld u aan voor Google Unplugged

Bent u straks één van de deelnemers aan de Google Unplugged sessie over businesstransformatie? Schrijf u dan vandaag nog in via de registratiepagina en bekijk het programma. Aan de sessie zijn geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Erik de Muinck Keizer
David Saris
Google for Work
g-company
RSVP

inschrijven
Google Unplugged
Datum: 19 maart 2015
Tijd: 13.00 uur – 16.30 uur

Locatie: Google Office
Claude Debussylaan 34
Viñoly Toren B – 15e verdieping
Amsterdam

 

HitTheNECXTLevel