Nils Schmeling

‘Ik krijg een kick als een belangrijke verbetering niet alleen vanuit klanten en medewerkers gedragen wordt, maar ook blijft staan als wij verdergaan!’


Nils heeft ruim tien jaar ervaring in het verbeteren van klanttevredenheid en klantloyaliteit. Werkzaamheden in marketing, sales en productmanagement helpen hem om klantinzichten en strategieën te ontwikkelen en te vertalen in focus en verbeteringen. Als blackbelt heeft hij diverse grote verbeterprojecten bij KPN gerealiseerd, met aantoonbare substantiële financiële resultaten en gemeten verbetering in klantloyaliteit. Nils heeft passie en drive om klanten verbeteringen te laten ervaren.

Hij inspireert en activeert management en medewerkers om méér energie te steken in klantgerichte verbeteractiviteiten.

Als programmaleider van de NPS introductie bij een Nederlandse multinational heeft Nils de voordelen en de nadelen van deze verbetermethode ervaren.

Een cijfer alleen is niet genoeg, het wordt pas leuk als de methode geoperationaliseerd wordt in de klantcontacten. Hij is in staat om NPS te meten, focus aan te brengen in benodigde verbeteringen en deze vervolgens om te zetten in praktische voor klanten voelbare verbeteringen. Met zijn achtergrond als blackbelt past hij Lean6Sigma technieken toe bij het realiseren van substantiële en blijvende verbeteringen in klantprocessen. Het zichtbare effect en plezier van medewerkers en klanten bewijst de kracht van de methode.
Daarnaast heeft Nils een belangrijke bijdrage geleverd aan het klantgericht inrichten van bedrijfsbrede ketenbesturing en het inrichten van diverse closed loop feedback processen.

‘Ik krijg een kick als een belangrijke verbetering niet alleen vanuit klanten en medewerkers gedragen wordt, maar ook blijft staan als wij verdergaan!’

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Frank Coppers

partner

Jochem van Beek

partner

Roel van der Heijde

partner

Jasper van Bochove

partner

Gaby Remmers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Marloes Wolkenfelt

virtual assistant

 

HitTheNECXTLevel