NECXT CREATIVE Orlando Experience

Forbes plaatste begin dit jaar een artikel over de 10 MOST CUSTOMER OBSESSED companies.

Van 1 t/m 5 oktober 2018 krijg je met de NECXT CREATIVE Orlando Experience toegang tot de geheimen van excellente service en klantbeleving van een aantal van deze bedrijven waardoor je een vliegende (door)start maakt op weg naar betere Customer Experience in je eigen organisatie.

Deze Leadership Benchmark reis dompelt je in één week compleet onder in de werking, de beleving en de beïnvloeding van Customer Experience. Door het bezoek van diverse high performing organisaties (o.a. Harley Davidson, Disney, Waldorf Astoria, Jet Blue, Whole Foods) ervaar je hoe klantbeleving werkt en ontdek je de rode draad waarmee je de volgende stap kunt zetten.

Door er niet over te lezen, maar het te ervaren blijven de inzichten de rest van je leven beklijven. Maar ben je vooral in staat om de honderden voorbeelden te gebruiken om je eigen organisatie te stimuleren, mensen mee te krijgen en een praktische vertaling te maken naar leiderschap, medewerkers en klantprocessen in je eigen organisatie.

Voor meer informatie kijk op de pagina NECXT CREATIVE benchmarkreis ‘Orlando Experience’ of neem contact op met Frank Coppers of Nils Schmeling.

HitTheNECXTLevel