N3Wstrategy

N3Ws Blogs, Tips en Agenda

N3Wstrategy N3Ws

Na 2017 verzorgt Roel, partner bij N3Wstrategy ook in 2018 een korte workshop op de Patient Experience Conference met als onderwerp: Boost your teamwork & patient experience in just 10 minutes per day!  De Patient Experience Conference is het grootste congres ter wereld op het gebied van patiëntbeleving. Wil je weten wat N3Wstrategy kan betekenen voor jouw zorgorganisatie, neem dan gerust contact op met Roel via roel.vanderheijden@n3wstrategy.com

Blog

Geïnspireerd door een andere manier van reizen, legde Babs als snel de link tussen anders kijken en haar werk. Haar ervaringen en inspiratie beschreef ze in de blog Doorbreek de routine! Kijk, verwonder en leer!

Verwachtingen spelen ook een belangrijke rol in het gesprek dat zorgverleners hebben met hun patiënten. Roel schreef een blog met als titel De 9 vragen van de patiënt, die iedere zorgverlener moet kunnen beantwoorden.  Leef je in je patiënt! Deze 9 vragen helpen je als zorgverlener om meer patiëntgerichte zorg te verlenen en veel onduidelijkheden weg te nemen.

Boeken tips

Buyer Personas van Adele Revella

Jochem las het boek Byuer Personas van Adele Revella. Laat je klanten zelf vertellen ‘Hoe’, ‘Wanneer’ en ‘Waarom’ ze voor jou kiezen.
“Ken je klant” is een stokoude vuistregel echter in ons digitale tijdperk wordt het door velen vergeten omdat het als bekend wordt beschouwd. Ga die 1 op 1 gesprekken aan en snap wat er echt in de hoofd van de klant speelt!

Agenda

12 oktober 2017
Kennismaken met The Customer Experience Game

13-17 november 2017
Orlando Benchmark

8 februari 2018
Nationaal CX Event Nederland

2018, datum volgt
CX Event Belgie

HitTheNECXTLevel