N3Ws

N3Wstrategy N3Ws

CX Round Table

Op 14 december a.s. organiseren we weer een CX Round Table. Doel van deze sessie is kennis met elkaar delen op het gebied van customer experience, veranderend klantgedrag en NPS. Door het bespreken van cases helpen deelnemers elkaar de klantfocus top of mind te houden. Dit keer vindt de sessie plaats bij onze host “Rabobank De Langstraat” in Waalwijk. Wil je een uitnodiging ontvangen? Neem contact op met Jochem via jochem.vanbeek@n3wstrategy.com of Serdar via serdar.cakiroglu@n3wstrategy.com.

Blog

Verwachtingen spelen ook een belangrijke rol in het gesprek dat zorgverleners hebben met hun patiënten. Roel schreef een blog met als titel De 9 vragen van de patiënt, die iedere zorgverlener moet kunnen beantwoorden. Leef je in je patiënt! Deze 9 vragen helpen je als zorgverlener om meer patiëntgerichte zorg te verlenen en veel onduidelijkheden weg te nemen.

Boekentip

Heb je het nieuwe boek van Steven van Belleghem al gelezen? ‘Customers the day after tomorrow’ waarin Steven ingaat op de invloed van AI, bots en automatisering op klantbedrag. Hij geeft mooi weer welke leiders op welke wijze over AI denken, wat AI eigenlijk behelst en wat de enorme invloed zal zijn in de komende jaren op onze beslissingen, ons gebruik van diensten en de zorg voor elkaar.

Artikelen

De klant centraal stellen, dat is het streven van iedere ondernemende marketeer. Dé manier om die woorden in daden om te zetten, is het bieden van een onderscheidende klantbeleving. Een beleving die de menselijke emotie raakt. Toch zijn slechts enkele organisaties in staat een dergelijke ervaring te bieden. Ook al wordt daar anders over gedacht. Want terwijl 80 procent van de chief executive officers wereldwijd in de vooronderstelling leeft klantgericht te opereren, ervaart slechts 8 procent van de klanten dat zo. Werk aan de winkel dus. Dit artikel gaat dieper in op die emotionele connectie.

Het volgende artikel vertelt over het toepassen van emotie in de customer journey: “The key is to find out if the emotions are driving actions because that’s where customers make decisions”.

Agenda

13-17 november 2017     Orlando Benchmark

14 december 2017           CX Round Table bij Rabobank Langstraat in Waalwijk

18 januari 2018                Verbeter dienstverlening met de stem van de klant – Event overheid

8 februari 2018                Nationaal Customer Excellence Event Nederland

HitTheNECXTLevel