Customer Excellence Transformatie FietsTour & Lustrum Borrel

N3Wstrategy Lustrum Tour

Beste relatie,

Wij nodigen je graag uit voor het lustrumfeest van N3Wstrategy op 1 juli a.s. van 14.00 – 17.30 uur op en rondom de SS ROTTERDAM in Rotterdam. Zet deze datum in je agenda.

ssrotterdam

Vijf jaar geleden is N3Wstrategy officieel van start gegaan op deze plek. Het is zowel voor onze klanten als voor onszelf een heel leerzame periode geweest van groei en ontwikkeling. Het sleutelwoord hierbij is transformatie: het samen met onze klanten realiseren van een klantgerichte cultuur en organisatie.

Voor N3Wstrategy is dit vijfjarig bestaan een goede reden voor een feestelijke en ook leerzame bijeenkomst. Het thema van ons lustrumfeest past bij onze kern: het realiseren van customer excellence transformaties. En de locatie – Rotterdam als decor –  past daar geheel bij. De continue transformatie van deze bruisende stad nemen we als metafoor voor de beweging in onze eigen organisaties.

Vanaf 14.00 uur zullen we onder begeleiding van onze Urban Rotterdam Guides door Rotterdam fietsen.  We vertrekken vanaf de kade bij de SS Rotterdam,  3e Katendrechtse Hoofd 25. Naast een inspirerende inleiding op de ontwikkeling en het toekomstperspectief van de stad, kun de transformatie van de stad zelf ervaren en op je mobiel vastleggen. Degene die de transformatie ervaring van de stad het meest overtuigend per foto weet terug te koppelen, verdient natuurlijk een prijs: Een gratis 5 daagse Customer Excellence – audit die je focus geeft voor je eigen transformatie!

Wij zouden het erg waarderen als je meedoet aan deze bijzondere CE Tranformatie FietsTour. Ga je mee? Laat ons s.v.p. weten of je meefietst (14:00 – 16:00), dan zetten we een mooie Kronan stadsfiets voor je klaar!

De FietsTour eindigt om 16.00 uur bij de SS ROTTERDAM. Aansluitend op deze tour vieren wij ons lustrum graag met jullie op het achterdek met het meest adembenemende uitzicht op Rotterdam. De borrel is voor iedereen!
Wil je een collega of relatie meenemen? Graag!
Het wordt dus een zeer interessante, leerzame en feestelijke sessie!

Alle reden om je snel aan te melden.
We zien je heel graag op 1 juli!

Met hartelijke groet,
Namens Team N3Wstrategy

Nils Schmeling

lustrum-ssrotterdam

HitTheNECXTLevel