N3Wstrategy blijft serieus aan de slag met AVG

Iedereen weet wel dat 25 mei een D-day voor organisaties was. De AVG ging officieel in en dat heeft de nodige aanloop- en opvolgingsactiviteiten tot gevolg. Als N3Wstrategy hebben we ook de nodige intensiteit gekend. Voor ons is het een kwestie van gewoon goed gedrag én specifiek invulling geven aan de bijzondere positie die overheden innemen. Dat laatste omdat we actief zijn met GES: het Government Engagement System.

De overheid is een bijzondere doelgroep in het kader van de AVG. Overheidsorganisaties zijn verplicht om een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Daarmee stellen zij ook specifiekere eisen aan de Verwerkersovereenkomsten die ze afsluiten. In ons geval is de extra uitdaging dat we software-tooling inzetten om de gemeenten, waterschappen en provincies te helpen die met ons de GES verbetermethodiek uitvoeren. N3Wstrategy is Verwerker en onze partner Mopinion is subverwerker.

De eerste kennismaking voor jullie was de uitnodiging laatst om ‘Ja’ te zeggen en deze nieuwsbrief te blijven ontvangen. Fijn als je dat gedaan hebt; dank daarvoor!

Voor hen die de check graag willen doen; check onze website voor de privacyverklaring (link: https://www.n3wstrategy.com/privacy/) . Het is één van de vele formele documenten die wij hebben opgemaakt en ook nog zullen gaan opmaken.
Als adviesbureau erkenden we zelf ook de behoefte aan professionele begeleiding. Wij willen pro-actief handelen naar onze klanten en met name de overheden. Strict Consultancy uit Vianen heeft ons daarbij geholpen. Een complex onderwerp terugbrengen tot een helder plan van aanpak dat we zelf kunnen implementeren was onze behoefte en die is volledig ingevuld. Een grote opluchting kunnen we wel zeggen.

In essentie is de AVG de belichaming van onze manier van samenwerken. We willen niet grossieren in vluchtige contacten. We willen graag connectie maken en elkaar steeds meer bevlogen maken voor de mooie wereld van Customer Experience. Daartoe wil je aan elkaar verbonden blijven.

HitTheNECXTLevel