Marloes Wolkenfelt

Virtual AssistantMarloes is zelfstandig ondernemer en werkzaam als Virtual Assistant (VA) van N3Wstrategy. Zij heeft meer dan 25 jaar werkervaring in verschillende ondersteunende rollen, denk aan secretaresse, managementassistent, office manager, sales assistent en projectassistent.
Op afstand, vanuit haar eigen kantoor, ondersteunt Marloes N3Wstrategy waarbij de communicatie veelal verloopt via telefoon, Skype, WhatsApp en de Cloud. Zo ondersteunt Marloes N3Wstrategy op organisatorisch vlak maar ook bij de coördinatie van de nieuwsbrieven, het organiseren van events, beheer van de website en het inplannen van de afspraken. Maar ook de administratie en het bijhouden van contactlijsten behoort bij N3Wstrategy tot haar takenpakket. Bovendien fungeert Marloes vaak als contactpersoon voor de relaties van N3Wstrategy.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jochem van Beek

partner

Roel van der Heijde

partner

Jasper van Bochove

partner

Gaby Remmers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

HitTheNECXTLevel