Nieuw in ons team

Maak kennis met onze nieuwe partner Roel

Onlangs is Roel van der Heijde partner bij N3Wstrategy geworden. Roel is een gedreven trainer en facilitator met een jarenlange ervaring in de zorg.

“Werken met groepen ervaar ik als uiterst fascinerend en inspirerend. In interactie met groepen ben ik elke keer weer verbaasd door het enorme potentieel aan praktische kennis en directe ervaring dat in groepen verscholen ligt en dat zo makkelijk over het hoofd wordt gezien. Dit onontdekte potentieel is een prima basis om meer bevlogen medewerkers te krijgen. En bevlogen medewerkers leidt tot customer excellence. Bij een krapper wordende arbeidsmarkt vormen bevlogen medewerkers een strategische meerwaarde voor bedrijven. Kortom, ik heb er erg veel zin om voor N3Wstrategy aan de slag te gaan!”

Roel heeft ruim 11 jaar gewerkt als trainer voor Het Oogziekenhuis Rotterdam, een van de voorbeeldbedrijven tijdens de CE Leadership Benchmarks reizen. Hij is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de angstreductie filosofie die hij heeft vertaald in trainingen over het omgaan met angsten van patiënten. Hij heeft de patiënttypes ontwikkeld; vier hoofdcategorieën van patiënten met hun specifieke emoties en gevoelens. Deze vier categorieën patiënten worden gebruikt als basis voor het contact tussen zorgverlener en patiënt. De zorgverleners binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam stemmen daar vervolgens hun communicatie op af.

Meer weten over Roel? Lees hier verder of neem rechtstreeks contact met Roel op via roel.vanderheijde@n3wstrategy.com.

 

HitTheNECXTLevel