Klant aan het woord

N3Wstrategy heeft in april onder de naam NECXT CREATIVE een 2 daags event voor medewerkers en het Leadership Team van Roche Nederland B.V. georganiseerd. Roche Nederland, actief met medische innovaties, wil met deze tweedaagse een duurzame beweging op gang te brengen. Hierbij staat innovatie gericht op het verbeteren van de experience van de patiënt, artsen en naasten centraal.

De 1e dag bestond uit inspirerende benchmark bezoeken aan onder meer Philips, Het Oogziekenhuis Rotterdam, Studio Roosegaarde en de Efteling over hun innovatieproces en de cruciale rol van de klant daarin. De 2e dag gingen de deelnemers vol inspiratie in groepen aan de slag met het uitwerken van ideeën voor het verhogen van de customer experience van de stakeholders van Roche.

Op de RDM werf, een innovatieve plek midden in de bruisende Rotterdamse haven, pitchten de groepen met veel energie en enthousiasme hun ideeën. Het intensieve traject werd afgesloten met het maken van heldere afspraken en het uitspreken van een stevige commitment van de groep en het Leadership Team van Roche Nederland om de ingezette beweging te versterken en te verankeren.  Op dit moment werken de verschillende teams hun ideen uit volgens een Startup-proces! De NECXT CREATIVE aanpak wordt een vast onderdeel van Roche’s way of working.

Ook een boost geven aan klantgerichte innovatie met NECXT CREATIVE? Neem contact op met Nils Schmeling.

HitTheNECXTLevel