Jasper van Bochove

Jasper helpt graag ambitieuze organisaties om een echt menselijk en betekenisvol merk te worden.


In deze tijd worden we overspoeld door informatie en gaan de technologische ontwikkelingen razendsnel. Ook is het vertrouwen in media en marketing van bedrijven significant gedaald. Het kost organisaties steeds meer moeite om de aandacht van klanten te winnen en vast te houden.

Als customer experience specialist helpt Jasper graag ambitieuze organisaties om een echt menselijk en betekenisvol merk te worden. Een merk dat luistert en weet waar ze het verschil maakt voor klanten, medewerkers en in de wereld. Een merk dat authentieke, menselijke en aansprekende verhalen vertelt die worden gedeeld met medewerkers en klanten. Dat heeft direct impact op het vertrouwen en de klantbeleving. En zorgt er bovendien voor dat klanten superpromoters worden, terugkomen en nieuwe klanten aanbrengen via aanbeveling.

Jasper heeft ruim twintig jaar werkervaring, waarvan ruim vijftien jaar strategie en marketing consultancy voor innovatieve bedrijven en drie jaar bij een bureau voor Internetstrategie. Hij heeft ervaren dat de relatie met de klant het verschil maakt, niet het product dat je aanbiedt of de techniek waar je over beschikt.

Jasper haalt inspiratie uit (persoonlijke) groei, concrete resultaten, tevreden en succesvolle klanten, interessante mensen, nieuwe inzichten, zijn gezin, vrienden, reizen en muziek.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jochem van Beek

partner

Roel van der Heijde

partner

Gaby Remmers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Marloes Wolkenfelt

virtual assistant