Jasper van Bochove

Jasper helpt graag ambitieuze organisaties om een echt menselijk en betekenisvol merk te worden.


Jasper gelooft in commerciële innovatie waarbij de klantbeleving altijd centraal staat.
In deze tijd worden we overspoeld door informatie en gaan de technologische ontwikkelingen razendsnel. Ook is het vertrouwen in media en marketing van bedrijven significant gedaald. Het kost organisaties steeds meer moeite om de aandacht van klanten te winnen en vast te houden.

Als customer engagement specialist helpt Jasper graag organisaties die willen groeien door hun ideale klant écht centraal te stellen. Dat betekent dat Jasper vaak organisaties helpt om beter te luisteren naar hun klanten en nieuwe keuzes te maken. Hij adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketing en een optimale klantbeleving. Telkens weer blijkt dat het cruciaal is om personeel te betrekken om de verwachtingen en wensen van de (ideale) klant centraal te stellen en waar te maken. Medewerkers zijn essentieel voor een optimale klantbeleving.

Jasper heeft twintig jaar werkervaring, waarvan ruim vijftien jaar strategie en marketing consultancy voor innovatieve bedrijven en drie jaar bij een bureau voor Internetstrategie. Hij heeft ervaren dat de relatie met de klant het verschil maakt, niet het product dat je aanbiedt of de techniek waar je over beschikt.
Jasper haalt inspiratie uit (persoonlijke) groei, concrete resultaten, tevreden en succesvolle klanten, interessante mensen, nieuwe inzichten, zijn gezin, vrienden, reizen en muziek.
Hij helpt graag ambitieuze organisaties om een echt menselijk en betekenisvol merk te worden. Een merk dat weet waar ze het verschil maakt voor klanten, medewerkers en in de wereld. Een merk dat authentieke, menselijke en aansprekende verhalen vertelt die worden gedeeld met medewerkers en klanten. Dat heeft direct impact op het vertrouwen en de klantbeleving. En zorgt er bovendien voor dat klanten superpromoters worden, terugkomen en nieuwe klanten aanbrengen via aanbeveling.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jochem van Beek

partner

Babs Asselbergs

partner

Roel van der Heijde

partner

Gaby Remmers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Marloes Wolkenfelt

virtual assistant