Ine-Annet Verstegen

Virtual AssistantIne-Annet is als zelfstandig ondernemer werkzaam als Virtual Assistant. Door haar jarenlange werkervaring als Personal Assistant is zij in staat om op professionele wijze zzp’ers en ondernemers virtueel te ondersteunen bij hun secretariële, commerciële en organisatorische werkzaamheden. Dit geeft weer rust en zo kunnen er weer uren vrij gemaakt worden waarin geconcentreerd gewerkt kan worden maar ook waarin een bedrijf verder ontwikkeld kan worden en natuurlijk tijd waarin opdrachten binnen gehaald kunnen worden.

Op afstand, vanuit haar eigen kantoor, biedt zij ondersteuning aan en de samenwerking vindt plaats in de cloud. De communicatie verloopt veelal via telefoon, Skype en WhatsApp.

Zo ondersteunt ze N3Wstrategy op organisatorisch vlak maar ook bij de coördinatie van de nieuwsbrieven en het inplannen van de afspraken. Maar ook het bijhouden van contactlijsten behoort bij N3Wstrategy tot haar takenpakket en soms fungeert ze als contactpersoon.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Els Dhaeze

partner

Roel van der Heijde

partner

Jochem van Beek

partner

Jasper van Bochove

partner

Ine-Annet Verstegen

virtual assistant

HitTheNECXTLevel