Hét Nationale CX Event 2019 heeft als thema: Activate!

Customer Experience. Eén van de grote thema’s in de directiekamer en ook steeds meer elders in de organisatie. Er wordt veel over gepraat, maar vaak ontbreekt het aan echte commitment om echt aan de slag te gaan. Omdat het bij het verbeteren van de customer experience uiteindelijk om actie gaat in de hele organisatie, is het thema Activate!

Op 21 maart 2019 vindt Hét Nationale CX Event plaats. Op de RDM Werf in Rotterdam bieden we je een prikkelend en interactief programma met alle ingrediënten voor inspiratie en activatie. Kijk snel naar de line-up met sprekers tot nu toe!

Het programma

Alles draait bij N3Wstrategy om het activeren van organisaties om ze klantgerichter te maken. ACTIVATE! is dan ook het thema van het Nationale Customer Experience Event op 21 maart 2019.

Op de RDM Werf in Rotterdam bieden we je een prikkelend en interactief programma. Nationale en internationale sprekers van Disney, Trendsactive en Postillion Hotels delen hun visie, inzichten en ervaringen met je over hoe zij werken aan een optimale customer experience.

Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe kan ik aan het vertrouwen van mijn doelgroep bouwen?
 • Hoe kan mijn bedrijf marktleider worden en bovengemiddeld groeien?
 • Hoe kan de inzet van artificial intelligence voor een hogere klantbeleving zorgen?
 • Hoe zorg ik voor een integrale aanpak en samenhang in activiteiten gericht op een hogere klantbeleving?

Daarnaast ga je met de andere deelnemers aan de slag met je eigen uitdagingen. Alles is er op gericht je met een Activation mindset naar huis te laten gaan om te zorgen dat Customer Experience in jouw organisatie op een hoger niveau komt!

 

“Wij doneren de winst van dit event om de wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen via Make a Wish” 

De sprekers

We hebben een paar geweldige sprekers voor je gevonden die je antwoord geven op vragen als:

 • Hoe kan ik aan het vertrouwen van mijn doelgroep bouwen?
 • Hoe kan mijn bedrijf marktleider worden en bovengemiddeld groeien?
 • Hoe kan de inzet van artificial intelligence voor een hogere klantbeleving zorgen?

Hoe je aan het vertrouwen van je doelgroep kunt bouwen in onzekere tijden

Aljan de Boer is Head of Inspiration bij TrendsActive.

TrendsActive is gespecialiseerd in trendonderzoek en in het praktisch vertalen van trends naar innovatie en marketing. Vandaar ook haar pay off: ‘ Great Trend! Now what?.

De trends die Trendsactive signaleert zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek dat al meer dan tien jaar doorlopend wordt verzameld door een team van sociaal-culturele onderzoekers.

Het vertrouwen van mensen in overheden, media en bedrijven is op een historisch dieptepunt. Aljan gaat dieper in op deze vertrouwenscrisis en neemt je met veel energie en mooie voorbeelden mee in de mogelijkheden om aan het vertrouwen van je doelgroep te bouwen.

Hoe Disney magie creëert in customer experience en continu groeit

Disney is en blijft hét voorbeeld van een organisatie die door continue verandering marktleider blijft en keer op keer bovengemiddeld groeit! Hoe doet Disney dat en wat kunnen andere organisaties daarvan leren? Hoor het uit eerste hand.

Voormalig Disney directeur Mark David Jones neemt je mee in een organisatie die blijft vasthouden aan haar kernwaarden en haar WHY. Met als resultaat: pure magie!

Hoe Postillion Hotels met behulp van artifical intelligence haar customer experience verbetert

In deze tijd wordt Customer Experience steeds meer bepaald door online kanalen. Ook in het hotelwezen zie je dat de strijd om de hotelgast met name digitaal wordt uitgevochten.

Erik-Jan Ginjaar is Algemeen Directeur van Postillion Hotels en geeft je een kijkje achter de schermen bij hoe een traditionele organisatie door de inzet van artificial intelligence een digitale transformatie heeft doorgemaakt. Door deze transformatie hebben medewerkers meer tijd gekregen om zich te richten op hospitality en zijn er tevens meer inzichten over klantgedrag ontstaan. De verwachting is dat hierdoor de klantbeleving van Postillion Hotels naar een hoger niveau wordt getild.

Vol passie en humor vertelt Erik-Jan over de stappen die Postillion Hotels heeft gezet in deze digitale transformatie. Hij geeft je inzicht in wat de hobbels waren en hoe de medewerkers zijn betrokken. Ook zal Erik-Jan ingaan op de succesfactoren en resultaten van de transformatie en wat het effect hiervan is op de customer experience.

Tickets

De kosten voor deelname aan het CX Event 2019 zijn als volgt:

Early bird ticket

 • Early bird ticket: € 245,-
 • Early bird combitickets: Kom je samen met een collega, dan betaal je samen € 440,- (voor elke extra collega betaal je € 220,-)

Standaard ticket

De Early Bird tarieven gelden tot en met 21 januari 2019, daarna betaal je het reguliere tarief:

 • Single ticket € 295,-
 • Combitickets: Kom je samen met een collega, dan betaal je samen € 540,- (voor elke extra collega betaal je € 270,-)

Ticket deelnemer 2017 en/of 2018 

Heb je in 2017 en/of in 2018 ook deelgenomen aan het CX Event?  Dan geldt het Early Bird tarief standaard. Ook na 21 januari 2019!

 • Single ticket € 245,-
 • Combitickets: Kom je samen met een collega, dan betaal je samen € 440,- (voor elke extra collega betaal je € 220,-)

Neem je je collega mee? Vergeet dan niet op het aanmeldformulier ‘Combiticket’ aan te vinken en de naam en het e-mailadres van je collega te vermelden.

 

“Wij doneren de winst van dit event om de wensen van ernstig zieke kinderen te vervullen via Make a Wish” 

Inschrijven

Je naam

Je functie

Bedrijf

Telefoon

Je e-mailadres

Ik was er in 2017 en/of 2018 ook bij!

Combiticket, ik neem mee:

Naam collega

E-mail collega

Eventuele opmerkingen of vragen aan de organisatie

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door N3Wstrategy.

Privacybeleid

Kijk op onze N3Wstrategy Linkedin pagina, klik op ‘volgen’ en ontvang automatisch de nieuwste updates over het CX Event en het laatste customer experience nieuws in je Linkedin tijdlijn.