Gaby Remmers

"Stap voor stap naar een meer medewerkersgerichte en klantgerichte organisatie."


Gaby ondersteunt en begeleidt organisaties bij de transformatie naar een meer medewerkersgerichte en klantgerichte organisatie. Door ze te leren kijken en denken vanuit klantperspectief. Om ze vervolgens stappen te laten zetten met kleine verbetertrajecten om meer medewerkersgericht en klantgericht te werken en te zijn. Dit resulteert in enthousiaste medewerkers, enthousiaste klanten, aanbevelingen en groei.
Veel organisaties zien de noodzaak om de organisatie klantgericht in te richten. Echter, veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze dit kunnen realiseren. Ten eerste omdat ze vaak opgeslokt worden door de waan van de dag. Ten tweede omdat ze soms niet goed weten waar ze moeten beginnen.
Gaby ondersteunt organisaties op een laagdrempelige en pragmatische manier om samen hierin stappen te zetten. Haar kracht ligt in het enthousiasmeren van mensen, het voorhouden van een spiegel, het activeren tot andere inzichten en gedrag en vervolgens tot concrete initiatieven.
Gaby luistert scherp, is enthousiast, resultaatgericht, concreet en praktisch, gestructureerd,  betrokken en pragmatisch. Haar unieke achtergrond binnen HR, onderzoek, coaching en customer experience maakt dat ze alle kennis en vaardigheden heeft om jou en jouw organisatie verder te helpen!

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jochem van Beek

partner

Roel van der Heijde

partner

Jasper van Bochove

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Marloes Wolkenfelt

virtual assistant