Ben jij iedere dag bezig met klantgerichtheid?

Customer Experience Game laat klantbeleving leven!

N3Wstrategy is in Nederland de eerste partner van The Customer Experience Game. The CX-Game is ontwikkeld door Nienke Bloem en Babs Asselbergs (partner N3Wstrategy) met als doel klantgerichtheid te laten leven in organisaties!

The Customer Experience Game is een bordspel, waarin teams tegen elkaar strijden! Onder begeleiding van een facilitator gaat Customer Experience écht leven in organisaties. Door het onder tijdsdruk beantwoorden van vragen en uitvoeren van opdrachten, geef je de klant een stem in (management)teams en leren zij beter naar klanten te luisteren. Teams leren elkaar en elkaars talenten beter kennen, weten waar zij al goed op weg zijn en wat hun volgende stap is in hun reis naar een klantgericht denken én doen.

Ben jij iedere dag bezig met klantgerichtheid? Wil jij klantgerichtheid laten leven? Hou je van spelletjes en ben je nieuwsgierig naar andere manieren om mensen in beweging te krijgen? Dan is The Customer Experience Game iets voor jou! Babs vertelt je alles over de mogelijkheden, neem contact met haar op via 06 17 44 32 49 of via babs.asselbergs@n3wstrategy.com.

 

HitTheNECXTLevel