Het 8e Nationale CX Event had als thema: “Connected Customer Excellence: The Chain Reaction”.

Dit duidt op de kracht van de CX Chain of Excellence. En we hebben een kettingreactie van vernieuwing teweeg gebracht. Dat is gelukt met inspirerende sprekers en dito workshops.

Op 8 februari 2018 heeft op Universiteit Nyenrode het 8 Nationale Customer Excellence Event plaatsgevonden. Met als thema ‘The Connected Customer – A Chain Reaction’. Wij danken iedereen voor zijn / haar actieve deelname die ertoe geleid heeft dat jullie deze dag met een NPS score van 67%! (een gemiddelde aanbevelingsscore van 8,8!) hebben gewaardeerd. Daar zijn wij enorm trots op. Op deze pagina’s vind je feedback in de vorm van blog’s, fotoimpressies en de presentaties die deze dag zijn verzorgd. Heb je vragen over deze dag, de presentaties of wat klantbeleving specifiek voor jouw organisatie toevoegt, neem dan snel contact met ons op op info@n3wstrategy.com of bel naar 06-20412172 of één van onze teamleden.

Met enthousiaste groet,

Het N3Wstrategy Team,

Nils, Babs, Frank, Roel, Jochem, Jan-Willem en Gaby

 

Organisatie van dit event was in handen van communicatiespecialist Judith Achterberg

Het dagprogramma

We hadden weer een keur aan nationale en internationale sprekers die hun inzichten met ons deelden. We zijn er van overtuigd dat iedereen na deze dag vol energie en goede ideeën weer naar huis is gereden!

Download het volledige Programma 2018

Prof.dr. Jeff Gaspersz is hoogleraar innovatie aan de Nyenrode Business Universiteit en spreker, adviseur en coach op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën. Voordat hij zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

Zijn professionele passie ligt in het inspireren en adviseren van ondernemers, managers en professionals die door innovatie hun klanten en andere stakeholders blijvend willen enthousiasmeren en van nieuwe waarde willen voorzien. Jeff ondersteunde ruim 200 organisaties in het bedrijfsleven en de overheid met vernieuwingsprocessen. Hij schreef 28 boeken en 70 artikelen over innovatie en business creativiteit..

Marjolein de Jong is oncologisch chirurg en founder en bestuurder van Breast Care Nederland (BCN). In de periode 1991 tot 2000 studeerde Marjolein zowel Klinische Psychologie als Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens haar werk als chirurg kreeg ze ook steeds meer aandacht voor de manier waarop de zorg rond de patiënt is ingericht. Ze zag steeds meer kansen om de zorg meer toegankelijk, transparant, gespecialiseerd en patiëntgericht te maken. Marjolein is directeur van het Alexander Monro Ziekenhuis in Bilthoven. Zij vindt het een enorme eer om leiding te geven aan het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van Nederland. Waar de patiënt centraal staat en de medewerkers in staat worden gesteld om de patiënt te horen en juist te bejegenen. Volgens Marjolein de Jong is dit een klantfilosofie die centraal zou moeten staan in alle Nederlandse ziekenhuizen.

Rob Briner is Professor Organisatiepsychologie aan de Queen Mary University of London en Scientific Director van het Center for Evidence-Based Management. In 2016 is hij uitgeroepen tot Most Influential Thinker op het gebied van HR door HR Magazine. Hij wordt gezien als een van de meest invloedrijke en markante personen binnen de stroming die Evidence Based Management voorstaan. Rob blijft altijd de waarom vraag stellen. Oplossingen voor problemen worden volgens hem vaak te veel gezocht in het analyseren van data in plaats van te focussen op het aanvankelijke vraagstuk. Pas als het probleem helder is heeft het zin te kijken naar oplossingen. ‘It’s all about making better informed decisions’.

De Breakout Sessies werden verzorgd door:

                 

Fotografie: Henk Aschman

Hier vind je de presentaties die gedeeld kunnen worden en alle ideeën uit de workshop van Jeff Gaspersz.

The Costumer Experience Game

Prof. Dr. Jeff Gaspersz

Prof.dr. Jeff Gaspersz

Merel Koman, alias Blackbird, heeft het event spetterend afgesloten. Wil je nagenieten? Bekijk dan deze aansprekende songs: ‘Wicked Song’ en haar nieuwste single ‘Lost In The Middle’

Dit vonden de deelnemers van het CX Event 2018:

De omgeving zorgt voor inspiratie, los komen. De input van de dag zorgt voor verbinding én vragen! Positief dus.

Uitstekende sprekers, topics, locatie, publiek! Top! Hartelijk dank voor alles!

Geweldige sprekers maar vooral ook geweldige bezoekers. Zo’n open sfeer en bereidheid om nieuwe mensen te ontmoeten en ideeen en ervaringen uit te wisselen maak je niet vaak mee. Superevenement. Dank!

Goede sprekers, mooie locatie, leuke mensen gesproken.

Goede inspirerende sprekers. Gevarieerde bedrijven waar de deelnemers bij werken. Mooie dag gehad

Kijk op onze nieuwe N3Wstrategy Linkedin pagina, klik op ‘volgen’ en ontvang automatisch het laatste customer excellence nieuws in je Linkedin overzicht.