logo-wereldmuseum

Op 7 maart 2017 vond het 7e door N3Wstrategy georganiseerde Nationale Customer Excellence Event plaats in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het was een bijzonder geslaagde en inspirerende dag.

Van inspiratie naar implementatie.

Kees Klomp en Daniëlle Braun hebben in de ochtend de deelnemers gevoed met hun inspirerende verhalen. Na de lunch kregen onze gasten de gelegenheid om een van de vijf bedrijven te bezoeken die in staat zijn gebleken hun inspiratie om te zetten naar een succesvolle organisatie waarin customer excellence hoogtij viert. Er kon gekozen worden tussen De Nederlandse Energiemaatschappij (NLE), De Monchy International, de Gemeente Rotterdam, het Rotterdamse Oogziekenhuis en Syntus OV bedrijf. Gerard van Grinsven sloot de dag af met zijn bevlogen verhaal over inspirerend leiderschap

Babs Asselbergs schreef een blog over deze dag dat op LinkedIn terug te vinden is. 

En lees ook het verslag dat Customerfirst! schreef over ‘Patient experience volgens Het Oogziekenhuis Rotterdam‘.

Op de volgende tabbladen zijn foto’s, de presentaties van de sprekers en reacties van deelnemers terug te vinden. 

Met enthousiaste groet,

het N3Wstrategy Team
Nils, Frank, Janwillem, Serdar, Roel, Ine-Annet en Babs

Save the date: het volgende Nationale Customer Excellence Event vindt plaats op 8 Februari 2018! Zet ’m alvast in uw agenda. Info volgt zodra bekend.

Fotografie: Henk Aschman

De dag startte met Kees Klomp, schrijver van het boek ‘Het rendement van geluk’. Kees Klomp is boeddhist, bedrijfsadviseur en schrijver en nam ons op bijzonder inspirerende wijze mee naar de kracht van geluk en legde de onwaarschijnlijk sterke relatie tussen geluk en groei in klantbeleving.

Bekijk de presentatie van Kees Klomp (pdf)

Als corporate antroprologe kijkt Danielle Braun met dezelfde verwonderde blik naar organisaties, boardrooms en leiders zoals antropologen dat naar tribale samenlevingen doen. Zij nam ons mee op een reis langs verre vreemde volkeren. Om vervolgens met een andere, nieuwe blik te kijken naar uw eigen organisatie. Zij gaf ons bijzondere handvatten om het beste te halen uit onze organisaties, door gebruik te maken van inzichten die we al lang kennen uit andere volken en gebruiken. Danielle Braun bracht haar verbluffende inzichten op een bijzonder inspirerende en energieke wijze over. Inzichten die uw organisatie helpen om met een sterker team een sterkere klantbeleving te realiseren! Danielle Braun is, samen met Jitske Kramer, schrijver van het boek ‘De Corporate Tribe’, prijswinnaar van het Managementboek van het Jaar 2016!

Bekijk de presentatie DB tribal sales tribal connections van Daniella Braun (pdf)

Na de lunch maakte wij kennis met een aantal Rotterdamse organisaties, niet door naar een verhaal te luisteren maar door te ervaren. Wij gingen op bezoek bij o.a. DMI, Syntus en kregen de gelegenheid om achter de schermen te kijken van deze voorbeeld bedrijven, die hun inspiratie handen en voeten hebben weten te geven.

Als afsluiting van de dag sprak Gerard van Grinsven. Deze Nederlandse topman koos er in 2006 voor om het internationale hotelwezen bij Ritz Carlton te verruilen voor een carrière als directeur van een Amerikaans ziekenhuis. Toen hem gevraagd werd waarom hij deze overstap maakte, antwoordde hij: ”Omdat iedereen een luxe hotelervaring verdient”. In zijn visie zijn patiënten geen patiënten, maar gasten in je ziekenhuis. Gerard van Grinsven nam ons mee in een succesverhaal van daadwerkelijk leiderschap, waardoor de droom (van patiënten naar gasten) wordt waar gemaakt.

Boek een presentatie, workshop of dialoog met Gerard van Grinsven

En dit vonden de bezoekers van het Customer Excellence Event 2017:

“Wat een top event was het dinsdag! Goede sprekers en leuke locatie. Gerard was echt een geweldige afsluiter.”  – Sydney Brouwer

Vernieuwend (wat inmiddels lastig is), future proof en inspirerend” – Gayana

Goede inspirerende lezingen” – Monique Philippens

Super goed; vernieuwend en de essentie van klantervaring laten zien” – Kees Hermsen

“Veel inspiratie en nieuwe inzichten” – Erik Oorebeek