Hoe de beste werkgevers een hoge bevlogenheid en betrokkenheid creëren bij hun medewerkers.

Buurtzorg door de kracht van hun medewerkers

De beste werkgevers laten duidelijk zien dat zij een hoge bevlogenheid en betrokkenheid kunnen creëren bij hun mensen. Dat wil zeggen: Medewerkers hebben zowel hart voor hun werk als voor de organisatie en zetten zich continu in om de organisatie te verbeteren. De bijzonder snel groeiende thuiszorgorganisatie Buurtzorg is daarvan een heel mooi voorbeeld. Voor het tweede jaar op rij kregen zij een award voor beste werkgever.

Het concept met kleine, zelfsturende teams van maximaal twaalf medewerkers blijkt bij thuiszorgorganisatie Stichting Buurtzorg goed te werken. Oprichter Jos de Blok: ‘We zijn trots op de bevlogenheid en de deskundigheid van onze medewerkers waardoor ze iedere dag opnieuw de beste zorg leveren. Het is elke dag opnieuw een mooie belevenis om bij cliënten thuis de best mogelijke ondersteuning te bieden en dit samen met je collega’s te kunnen organiseren.’

Het mooie is dat Buurtzorg door deze enthousiaste medewerkers ook een hoog gewaardeerde dienstverlening bereikt.

Wil je meer weten over de ervaringen van Buurtzorg? Kom dan luisteren naar de bevlogen Buurtzorg presentatie op het Nationale NPS Event op 26 Mei 2016 in de Efteling.

HitTheNECXTLevel