CUSTOMER EXCELLENCE LEIDERSCHAP BENCHMARK

STUDIEREIS 2015, NEDERLAND & BELGIE

Ervaar de kracht van klantbelevenis vanuit het DNA van een bedrijf. Kennis, belevenis en betekenis zijn de kernwoorden. Eerdere deelnemers geven aan dat theorie en praktijk op een natuurlijke wijze verbonden worden en dat leiderschap echt betekenis krijgt.

Belofte

Deze studiereis geeft inzicht in hoe organisaties omgaan met “klantbeleving”, welke winst zij daarmee gerealiseerd hebben. Er wordt een theoretisch kader neergezet. Bedrijfsbezoeken verbinden de theorie met de praktijk. Via vele reflectiemomenten wordt de kennis en ervaring vanuit nieuw inzicht naar de eigen werkelijkheid vertaald. De terugkommomenten vergroten de kans op daadwerkelijke winst voor de eigen organisatie.

theorie

Actuele situatie

Door toenemende concurrentie, nieuwe marktontwikkelingen, andere positioneringen en demografische ontwikkelen verandert uw omgeving drastisch. Onderscheidend vermogen, klantgerichtheid, stakeholders, marketing en innovatie worden met de dag belangrijker.

Vraagstelling

Hoe brengen wij onze rol in harmonie met een nieuwe customer excellente bedrijfsvoering. De vraag is wat de wensen van de betalende klanten zijn en hun perceptie van de dienstverlening van uw organisatie. Zij vergelijken dagelijks verschillende aanbieders. Hoe zorgt u ervoor dat u het verschil kunt maken door middel van een Customer Excellente Organisatie.

Leiderschap studiereis 2015

Onze studiereis geeft grensverleggende inzichten door de unieke combinatie van lezingen en bedrijfsbezoeken buiten de eigen branche. Onder professionele begeleiding en met behulp van een werkboek legt u uw inzichten en ervaringen op gestructureerde wijze vast.

WAT LEVERT HET OP

 

GRENSVERLEGGENDE INZICHTEN

Deze inspirerende studiereis geeft grensverleggende inzichten door de unieke combinatie van lezingen en bedrijfsbezoeken buiten de eigen branche.

CONCRETE ERVARING

Tijdens de studiereis zullen Frits van den Assem en Nils Schmeling continue de verbinding maken tussen de geboden theorie, de concrete ervaring en de betekenis voor de tandartspraktijk.

STRATEGISCH PLAN

De deelnemers ontwikkelen een strategisch plan voor hun eigen organisatie.

CUSTOMER EXCELLENCE

U ontdekt dat Customer Excellence organisaties anders geleid worden en wat Customer Excellence van u als leider vraagt.

Belevenis – de te bezoeken bedrijven

toyota-citizen
streetwize-hotelnewyork
oogziekenhuis-tomorrowland
schiphol-efteling

Sprekers

els-dhaeze
marjolein-mens
hans-lamberts
daria-van-bercken
 focus

Studiereis

De studiereis bevat een intensief programma van drie dagen met lezingen, bedrijfsbezoeken en reflectiemomenten. Met twee deskundige begeleiders zodat de studiereis organisatorisch en inhoudelijk perfect verloopt.

Werkboek

Kader voor het ontwikkelen van uw eigen strategisch plan. Ondersteunende wetenschappelijke artikelen, business modellen en concepten. Sheets van de lezingen – eventueel elektronisch.

Organisatorisch

Collectieve logistiek d.m.v. een VIP bus.
Horeca: 3 overnachtingen, inclusief ontbijt,lunch en diners. Terugkommoment collectief – een dagdeel met alle deelnemers.

Terugkommoment

Medio december een collectieve terugkombijeenkomst van een dagdeel.

Professionele begeleiding

De reis wordt volledig verzorgd. De begeleiders staan vóór, tijdens en ná deze Customer Excellence Leiderschapsreis voor u klaar om het effect voor u en uw organisatie zo optimaal mogelijk te maken.

Gevraagde inspanning

De reis wordt volledig verzorgd. De begeleiders staan vóór, tijdens en ná deze Customer Excellence Leiderschapsreis tot uw dienst om het effect voor uw organisatie te begeleiden.

Deelname aan deze 4-daagse Belgie-NL Belevingsreis bedraagt € 2.250,- (excl. BTW)
Datum: 28 t/m 31 oktober 2015
Minimaal 16 deelnemers.

OPTIONEEL

Uit ervaring weten wij dat deelnemers enkele weken na de studiereis behoefte hebben aan individuele reflectie. Het risico is groot dat na terugkomst de hectiek van de dag gaat regeren zodat de opgedane kennis, inzichten en ervaringen relatief snel aan kracht inboeten. Daarnaast heeft men behoefte aan het expliciteren naar de eigen situatie. Om de effectiviteit van de reis zo hoog mogelijk te maken bieden wij iedere deelnemer optioneel een individuele terugkombijeenkomst op de eigen locatie aan.

Onze inhoudelijke voorbereiding

 • inlezen documentatie
 • website
 • aantekeningen studiereis

De bespreking zelf (2 uur):
Waar staat de organisatie voor en wat willen wij, hoe gaan initiëren.
Uitwerken bespreking in een kort verslag met concreet advies.

Wij bieden u dit individuele terugkommoment aan voor het zeer concurrerende tarief van €200,- (excl. BTW).


Deelnemers over de Customer Excellence Leiderschaps Studiereis

‘Inspirerende CE Benchmark! Veel gezien en geproefd, hierdoor krijg je veel inspiratie. Goede mix van praktijk en theorie’.
Margreet van de Poll – ‘s-Gravenzande
‘Veel meer geleerd dan verwacht. Deze reis heeft mij geinspireerd op aspecten waar ik nog nooit eerder over had nagedacht. Ik zou willen dat alle directeuren deze beleving kunnen ervaren!’
Jolanda Rikers – Kerkrade
‘Het programma zit goed in elkaar en biedt daadwerkelijk toegevoegde waarde. Opeenvolging en opbouw van het programma is strak geregeld. Doen!’
Louise Klaver – Huizen
‘Deze reis heeft mijn verwachtingen overtroffen! Je krijgt ook nog eens alle handvatten om de organisatieverandering in te richten!’
Johan Vriesema – Leiderdorp 
‘De spiegel is mij voorgehouden om met inspiratie met het management aan de slag te gaan! Faciliteiten zeer goed! Inspiratie – Verwondering – DNA Research’
Giena van der Veen – Onderdendam
‘De boodschap is goed overgekomen, veel geleerd. Veel zaken die praktisch omzetbaar zijn naar de praktijk. Nieuwe mogelijkheden voor onze organisatie
Tineke Plessen – De Bilt
‘Lekker hoog tempo. Supergoede Service – echt practice what you preach! Veel gave voorbeelden.’
Esther Zijl – Kinderopvang
‘Super aanbod, een must voor elke ondernemer. Geeft inzicht in hoe je onderneming succesvol kan zijn.’
Els Landerloo – Maastricht

Download de brochure voor het programma van dag tot dag

brochure

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de speciale studiereis middels onderstaand formulier.

  Uw naam

  heermevrouw

  Uw functie

  Bedrijf

  Telefoon

  Uw email

  Bericht


   

  HitTheNECXTLevel