Babs Asselbergs

“Be the reason why someone smiles today”.


Babs heeft jarenlang organisaties advies gegeven over onderzoeksprogramma’s om klant- en/of medewerkersfeedback te verzamelen. Zij heeft haar opdrachtgevers in diverse branches begeleid en geïnspireerd, niet alleen bij de opzet maar ook bij de implementatie van die programma’s. Inzichten uit onderzoek werden door Babs vertaald naar advies en samen met opdrachtgevers tijdens workshops omgezet naar werkbare actieplannen (die aansluiten bij strategisch plannen van hun onderneming). Collega’s en klanten noemen Babs de expert op het gebied van NPS.

Naast Customer Experience expert is Babs fotograaf en beeldhouwer. Als fotograaf en beeldhouwer heeft zij leren ZIEN. Zien betekent voor Babs niet alleen kijken maar vooral LUISTEREN én BEGRIJPEN wat die steen mij zegt. Een dof geluid betekent dat in dat deel van de steen veranderen moeilijk zal zijn. Het kan wel, maar daar is noeste arbeid voor nodig. Om een bijzonder eindresultaat te krijgen, gaat zij graag tegen de gebaande paden in door een gat te boren of een rechte hoek uit de steen te zagen.
Het proces dat een organisatie doorloopt bij haar reis van een proces/salesgerichte organisatie naar een klant- en medewerkersgerichte organisatie, lijkt op het proces van een beeldhouwer. Een organisatie moet ook leren ZIEN: praten, luisteren, begrijpen en voelen wat klanten én medewerkers vinden en wat hun wensen voor de toekomst zijn. In zo’n proces is het van belang continue alle zintuigen open te zetten zodat duidelijk wordt waar kansen liggen. En hoe en wanneer waarde toegevoegd kan worden zodat je niet alleen zelf (organisatie én medewerkers) maar ook je klanten blijvend succesvol zijn.
Babs maak met veel enthousiasme onderdeel uit van dit proces en wil organisaties leren ZIEN, inzicht bieden, uitdagen, inspireren en ondersteunen om op een positieve manier, stap voor stap, in beweging te komen naar een organisatie waarin mensgericht werken centraal staat. Met als ultiem doel: enthousiaste klanten én enthousiaste medewerkers én een succesvolle onderneming!
Babs houdt van organisaties en mensen die met passie aan de slag zijn, die net als zijzelf open, eerlijk en op een positieve manier kritisch zijn. Babs houdt van samenwerken waarbij ieders kracht optimaal benut wordt en we samen de schouders eronder zetten om successen te behalen. Babs zorgt ervoor dat er dat de behaalde successen, hoe klein ook gezien worden en gevierd worden.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jochem van Beek

partner

Roel van der Heijde

partner

Jasper van Bochove

partner

Gaby Remmers

partner

Jan-Willem Willemsen

raad van advies

Marloes Wolkenfelt

virtual assistant