CX Event 2018

8e Nationale CX Event op 8 februari 2018 met als thema The Chain Reaction

Het CX Event 2018 krijgt meer en meer vorm. Het thema is ‘Connected Customer Excellence: The Chain Reaction’. Dit duidt op de kracht van de CX Chain of Excellence. En we willen een kettingreactie teweeg brengen van vernieuwing. Dat lukt met inspirerende sprekers en dito workshops.

Het CX Event start met ver-vooruit-denken door een ‘Toekomstbouwer’. Design thinking in Customer Excellence; hoe creëer je de slimme oplossingen van de toekomst. Baanbrekend en bruikbaar in de dagelijkse praktijk; de verrassing die klanten helpt om hun eigen oplossingen te bouwen. Daarna een indrukwekkende kijk op meetbare waarde van leidinggeven aan medewerkers. Dit wordt door Captains of Industry bevestigd vanuit de praktijk. En vanuit een wetenschappelijk perspectief door Rob Briner; een spraakmakende en indrukwekkende denker uit Engeland.

In de middag volgen workshops waarin de drie thema’s uit de CX Chain of Excellence worden onderbouwd. Praktijkvoorbeelden van Nederlandse A-merken die graag hun kennis delen, in interactie met de deelnemers. Ook organiseren we live experience sessies, o.a. met het nieuwe ‘The Customer Experience Game’ door Babs Asselbergs en Nienke Bloem.

En live is óók de afsluiting. Be inspired!

Noteer vast in je agenda: CX Event 2018 op donderdag 8 februari, vanaf 10 uur. Programma en locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wil je vast inschrijven? Dat kan! Deelname € 395,- (vanaf 1 januari geldt € 495,-)
en deelnemers van eerdere CX Events weten ons te vinden, voor een nóg aantrekkelijker aanbod. Stuur een mail naar ineannet.verstegen@n3wstrategy.com

HitTheNECXTLevel