Roel van der Heijde

"Bevlogen medewerkers leidt tot enthousiaste klanten."


Roel van der Heijde is een gedreven en ervaren trainer/supervisor/facilitator. Werken met groepen ervaart hij als fascinerend en inspirerend. “In interactie met groepen ben ik elke keer weer verbaasd door het enorme potentieel aan praktische kennis en directe ervaring dat in groepen verscholen ligt en dat zo makkelijk over het hoofd wordt gezien.”, aldus Roel.

Sleutelwoorden daarbij zijn het zorgen voor een veilige leeromgeving en het bewust uitvragen van de kennis/ervaring die al bij de deelnemers aanwezig is. Roel maakt daarbij gebruik van een scala aan interactieve en participatieve werkvormen die de speelsheid en leergierigheid bij deelnemers aanwakkeren.

Roel werkt op dit moment ruim 10 jaar voor Het Oogziekenhuis Rotterdam, een van de voorbeeldbedrijven tijdens de CE Leadership Benchmarks reizen. Hij is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de angstreductie filosofie die hij heeft vertaald in trainingen over het omgaan met angsten van patiënten. Hij heeft de patiënttypes ontwikkeld; vier hoofdcategorieën van patiënten met hun specifieke emoties en gevoelens die worden gebruikt als basis voor het contact tussen zorgverlener en patiënt. De zorgverleners binnen Het Oogziekenhuis Rotterdam stemmen daar vervolgens hun communicatie op af.

Daarnaast werkt Roel als zelfstandig trainer voor verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen, deRotterdamseZorg (samenwerkingsverband van 24 zorginstellingen in de regio Rijnmond) en in de leisure industrie én met veel plezier als trainer voor N3Wstrategy.

“Wat het werken voor N3Wstrategy voor mij zo inspirerend maakt is dat het streven naar Customer Excellence ook leidt tot Employee Excellence. Bevlogen medewerkers leidt tot enthousiaste klanten. Het is altijd weer bijzonder om daar bij betrokken te mogen zijn”

N.B. In maart 2017 verzorgt Roel tijdens de Patient Experience Conference in Denver (Colorado) een breakout session over angstreductie als basis voor patientcontact. De Patient Experience Conference is het grootste onafhankelijke congres ter wereld op dit gebied.

N3Wstrategy werkt in een breed netwerk van specialisten, zoals consultants, coaches, trainers en projectmanagers. Wij zetten mensen in die onze filosofie onderschrijven en waarmee u graag samenwerkt.

 

Het team van N3Wstrategy

Nils Schmeling

managing partner

Frank Coppers

partner

Jan-Willem Willemsen

partner

Babs Asselbergs

partner

Els Dhaeze

partner

Roel van der Heijde

partner

Serdar Cakiroglu

partner

Ine-Annet Verstegen

virtual assistant